Lütfen bekleyiniz..

Yaşlı Bakıcısı

Yaşlı Bakıcısı

Yaşlı Bakıcısı

Gerek yoğun iş yaşamı, gerek diğer gereksinimler yaşlılarımızla yeterince vakit geçirebilmeyi, onların sağlık problemleriyle ve diğer temel ihtiyaçlarıyla yeterince ilgilenmemizin önüne geçmiştir. Bu noktada onların bu temel ihtiyaçlarını giderip, sağlık sorunlarıyla ilgilenecek yaşlı bakıcısı ihtiyacı oluşturmuştur.

Bu noktada Türkiye’nin her yerinden ailelerin imdadına Aradığım Bakıcı yetişmektedir. Yatılı yaşlı bakıcısı, anneme bakıcı, tek anneye bakıcı, anne ve babama bakıcı arıyorum gibi ilanlar vererek başvurular almakta ya da direk bulunduğunuz bölgede ve istediğiniz özelliklerde bakıcıları süzerek profillerini inceleyebilmekte ve iletişim sağlayabilmektedir.

Yaşlı Bakıcısı Özellikleri Nelerdir ?

  • Güler yüzlü ve şefkatlidir.
  • Sabırlı ve istikrarlıdır.
  • İlkyardım bilgisine sahiptir.
  • İlaç takibi ve sağlık takibi yapabilme kapasitesine sahiptir.
  • Ev işlerini yapabilmelidir
  • Perhiz yemeklerine uyabilmelidir

-Uykusu hafif olmalı ve yaşlının öz bakımları ile ilgilenmekten çekinmemelidir.

Yaşlı Bakıcısının Görevleri Nelerdir ?

Ebeveynlerimizi emanet edeceğimiz kişilerin öncelikle güvenilir olmasını tercih ederiz. Güveneceğimiz bu kişiler şu görevleri de yerine getirir:

  • Ev işlerini yapar
  • Yaşlının beslenmesi ile ilgilenir
  • Öz bakımında zorlananların öz bakımları ile ilgilenir
  • Sağlık durumunu takip eder
  • Gerektiğinde sağlık durumuna müdahale eder
  • İlaçlarının takibini yapar
  • Yaşlının durumunu belirli aralıklarla ailesine bildirir
  • Onlarla gezilerinde eşlik eder
  • Onlara can yoldaşı olarak evde bir nefes, hoş sohbet arkadaşı olur
  • Evin alış verişini görür

Yaşlı Bakıcısı Ücretleri

Yaşlı bakıcısı maaşları bakıcının niteliğine, yaşanılan şehre, ailenin taleplerine göre değişmektedir. Burada uygun bir yaşlı bakıcısı fiyatı vermek gelen talebin daha fazla olarak seçim yapma şansınızı artırır. Yatılı yaşlı bakıcısı fiyatları ve Gündüzlü yaşlı bakıcısı fiyatları farklı olmaktadır.

Yatılı Yaşlı Bakıcısı

Yatılı yaşlı bakıcısı olarak genelde yabancı bakıcılar çalışmakla beraber Türk bakıcılar da bulunmaktadır. Yatılı yaşlı bakıcısının anlaşmanıza bağlı olmakla birlikte haftada 1 gün izni olmaktadır. Yaşlı bakımlarında her daim yanında biri olması için genelde yatılı bakıcılar tercih edilir.

Gündüzlü Yaşlı Bakıcısı

Gündüzlü yaşlı bakıcısı tercih edilen evlerde genellikle yaşlılarımız sağlıklıdır ve ihtiyaç daha çok ev işlerinde yoğunlaşmıştır.

Yaşlı Bakıcısı Arayanlar

Yaşlı bakıcısı arayan aileler için yaşadığınız şehirde en hızlı ve en kolay bakıcı bulma yolu Aradığım Bakıcı ya kayıt olarak ilan vermek ve bakıcı profillerini incelemektir. Türkiye’nin her ilinden istediğiniz bakıcı özellikleri doğrultusunda ilan verebilirsiniz. İstanbul Yaşlı Bakıcısı, İzmir Yaşlı Bakıcısı gibi başlıklarda ya da anneme bakıcı arıyorum, tek anneye bakıcı gibi ilanlar verebilirsiniz. Yaşlı bakıcısı arıyorum diyenler için en fazla yaşlı bakıcı burada sizleri bekliyor.

Yaşlı Bakıcısı İlanları

Yaşlı bakıcısı olarak iş arayan herkes Aradığım Bakıcıya kayıt olarak yüzlerce tek anne işi veya yaşlı bakıcısı, anne baba işi gibi ilanlara başvuru yapabilir. Tek yapmanız gereken hemen kayıt olmak ve kendinizi en iyi şekilde anlatmak için profilinizi oluşturmaktır. Profilinizi oluşturduktan sonra her gün gelen ilanları düzenli kontrol ederek size en uygun işi bulabilirsiniz.

Yaşlı Bakıcısı Arıyorum. Yaşlı Bakıcısını Nasıl Bulurum ?

Yaşlı bakıcısı bulmak için hemen aradığım bakıcıya kayıt olabilir ve ilan verebilirsiniz. Eğer bakıcınızın bir ajans tarafından bulunmasını istiyorsanız hemen bakıcımı siz bulun sekmesinden formu doldurabilirsiniz.

 

Yaşlı Bakıcı Firmaları

Yaşlı bakıcısı alacağınız şirketin mutlaka İŞKUR’a bağlı çalışan Özel İstihdam Bürosu ruhsatı almış bir firma olup olmadığına dikkat edin.

 

Yaşlı bakıcısı bulmak amacıyla kayıt olmak için hemen tıklayın.

Yaşlı Bakıcısı ilanlarına başvurmak için hemen tıklayın.

Blog Kategorileri