Lütfen bekleyiniz..

Kendi Evimde Çocuk Bakımı İş İlanları

Kendi Evimde Çocuk Bakımı İş İlanları

Kendi Evinde Çocuğuma Bakacak Bakıcı

Çalışan anneler en büyük sıkıntıyı çocuklarını bırakacak birini bulamadıkları zaman yaşarlar. Yalnızca çalışan anneler değil, evde yoğun koşturma içinde olan anneler, evden çalışan veya birden fazla çocuğu olan aileler de çocukların bakımı hususunda sıkıntı yaşarlar. Bu dönemde ebeveynler kendi evlerinde bakıcı tutmak yerine çocuğunu bakıcının evine bırakmak isterler. Durum böyle olunca kendi evinde bakıcı adayı arayışı başlar.

Bazı aileler de kendi evlerine bir yabancıyı sokmak istemediğinden ötürü kendi evinde hizmet sunan bakıcıları tercih ederler. Bazen evde değerli eşyaların bulunmasından ötürü, bazen kendi evinin dağılmasını istemediğinden dolayı bazen de çocuğunun evde yaramaz olup dışarıda daha uslu olduğu zamanlarda kendi evinde bakıcı hizmeti sunan kişileri tercih ederler.

İş sahibinin yerine kendi oturduğu evde bakıcılık hizmeti sunabilecek pek çok bakıcı adayı mevcuttur. Bazı kişiler profesyonel davranarak evinin bir iki odasını kreş tasarımında dizayn eder. Bu kişiler ile gönül rahatlığı ile çalışabilirsiniz çünkü gerçekten çocukları seviyorlardır ve kendilerini işine adamışlardır. Günümüzde güvenilir bir bakıcı bulmak zor olsa dahi Aradığım Bakıcı sitemiz sayesinde siz de aradığınız bakıcıyı kolaylıkla bulabilirsiniz.

Kendi Evinde Bebek Bakıcı Ücretleri

Kendi evinde bebek bakıcı ücretleri birbirinden farklı standartlara göre belirlenir. Bebek ve çocuklarınızı kendi evinde hizmet sunan bakıcılara teslim ederken ücretlendirme aşağıdaki koşullara göre farklılık gösterecektir;

  • Bakıcının sahip olduğu deneyim
  • Profesyonel olarak ne kadar süre bakıcılık yaptığı
  • Bakıcının aldığı eğitim
  • Sizlerin bakıcıdan beklentiniz
  • Çalışma aralığı
  • Yabancı dil bilgisi
  • Türk ya da yabancı olması
  • İkamet ettiğiniz şehir
  • Bakıcının kaç adet çocuk bakacağı
  • Bebek ya da çocuğun yaş aralığı
  • Bebek bakımının yanı sıra yapacağı ekstra işler

Yukarıda belirtmiş olduğumuz etkenler bebek ve çocuk bakıcılarının alacağı ücreti belirlemede yardımcı faktörlerdir. Bütçenizi bu kriterlere göre belirleyebilirsiniz. Detaylı bir şekilde bakıcı ücretleri için bizimle de iletişime geçebilirsiniz.

Kendi Evinde Bakıcılık Yapan Bakıcıdan Hangi Belgeler İstenmeli?

Kendi evinde bakıcılık yapacak olan adaydan aşağıdaki belgeleri istemenizde fayda var;

  • Nüfus cüzdan fotokopisi; kimlik fotokopisi size kendini tanıttığı şekli ile uyuşuyor mu ona bakmalısınız. Ancak fotokopiyi sonrasında geri vermeniz gerekir.
  • Sabıka kaydı; öncesinde işlemiş olduğu suçlar ve kesinleşmiş hapis cezaları sabıka kaydında gözükecektir.
  • Sağlık raporu; bakıcının sahip olduğu herhangi bir kronik ya da taşıyıcı hastalığının olup olmadığını ancak sağlık raporu ile anlarsınız.
  • İkametgah adresi; belirtmiş olduğu adreste mi oturuyor ya da evi size yakın mı gibi soruların cevabını alabilmeniz için bu belge olmazsa olmazdır.

Kendi Evinde Bakıcı Bulurken Nelere Dikkat Edilmeli?

Günümüzde dışarıdan olan kişilere alışmak ve onlara güvenmek oldukça zordur. Bunun için bazı kriterlere dikkat etmenizde fayda vardır. Her şeyden önce güvenilir bir firma ile bakıcı bulmanız sizin için daha iyi olacaktır. Bu sayede bakıcının gerçekten güvenilir olduğundan da emin olabilirsiniz. Kendi evinde bakıcı bulacağınız zaman bakıcının tek yaşayıp yaşamadığını öğrenmenizde fayda var. Eğer biriyle yaşıyorsa o kişi hakkında da bilgi sahibi olmalısınız. Sonuçta evde yaşayan yabancının da çocuğunuza olan yaklaşımı oldukça önemli. Hatta tek yaşayan bakıcıları tercih etmeniz sizin için daha iyi olur. Çocuğunuzun nasıl bir ortamda yaşayacağı da son derece önemlidir. Bunun için bakıcının evinin etik bir ortamda olması sizin için daha iyidir. Bununla birlikte fazla para vermemeniz açısından bakıcının adresi sizin evinize yakın olması gerekir. Bunların yanı sıra aklınıza takılan soruları bizlere danışabilirsiniz.

 

Kendi Evimde Çocuk Bakımı İş İlanları

 

Kendi evimde Çocuk Bakımı veya Kendi Evimde Bebek Bakımı işi arıyorum diyenler web sitemize girerek aradığım bakıcı üzerinden sitemize üye olabilir, iş ilanlarına başvuru yapabilir veya iş verenlerin kendilerine ulaşmalarını sağlayabilir. Bilgilerinizi ve fotoğrafınızı net ve eksiksiz doldurmak işverenlerin sizi daha kolay tanımasına olanak sağlayacaktır.

 

Blog Kategorileri