Lütfen bekleyiniz..

Oyun Ablası

Oyun Ablası

Oyun Ablası 

Annelerin iş yaşamına aktif katılımları ve şehir hayatının çocukları oyundan uzaklaştırması nedenleriyle çocukların gelişimini oyunlarla destekleyecek oyun ablası ve oyun abisi ihtiyacı doğmaya başlamıştır. Özellikle duyusal ve dilsel gelişimini desteklemek isteyen ebeveynler tarafından oyun ablaları oldukça fazla tercih edilmektedir.

Oyun Ablası Ne Demek ?

Oyun ablası çocuğun ve ailenin ihtiyaçları doğrultusunda çocukla eğlenceli ve kaliteli zaman geçirirken bilişsel ve dilsel gelişimine de destek veren, sosyal yaşamını destekleyen kişidir. Bu yüzden oyun ablasının iyi bir rol – model olması ve eğitimli olması öncelik taşır.

 

Oyun Ablası Arıyorum

Çocuğunuzun üniversiteli veya üniversite mezunu işini profesyonel olarak yapan oyun ablalarıyla çalışmasını istiyorsanız Aradığım Bakıcı ilan sitemizde Türkiye’nin her yerinden yeni oyun ablalaları / oyun abileri ile tanışabilir, destek alabilirsiniz. Aradığım Bakıcı ekibinden destek alarak İstanbul içi veya dışı en profesyonel oyun ablaları ile çalışma fırsatını yakalayabilirsiniz. Aradığım Bakıcı uzman ekibi kendi bünyesinde eğitimcileri ve çocuk gelişim uzmanlarını barındırır.

Çocuklar eğitimli oyun ablaları ile kaliteli zaman geçirirken bir yandan da gelişimleri desteklenir. Okul çağındaki çocukların derslerine yardımcı olunur. Donanımlı, İngilizce bilen, sanatsal faaliyetlerine destek verebilecek oyun ablası / oyun abisi size bir tık kadar yakın.

Oyun Ablasının Özellikleri

  • Güleryüzlü
  • Enerjik
  • İletişim becerileri yüksek
  • Bir çocuğa rol model olabilecek niteliklere sahip
  • Gözlemci
  • Eğitimli
  • Çocuğun beklenti ve ihtiyaçlarını iyi analiz eden
  • Diksiyonuyla çocuğun anadil becerilerini geliştiren
  • Yabancı dil öğretebilecek
  • Oyun kurmayı ve dikkati yönlendirmeyi becerebilen
  • Ailelerin özel yaşamlarına müdahale etmez
  • Sanat, spor gibi dallarda rol model olabilen
  • Sigara kullanmaması gerekir
  • Hayal dünyası geniş olmalı
  • Araştırmayı seven ve yeniliklere açık olmalı
  • Sabırlıdır

Oyun Ablası Ne İş Yapar ?

Oyun ablası veya oyun abisi genel olarak çocukların oyun oynamasına, oyun oynadığı vakitlerinse eğitici bir şekilde kaliteli zaman geçirilmesine, mümkünse yabancı dil öğrenmesine yardımcı olur.

  • Ailelerin seyahat veya iş durumlarına göre çocuklara eşlik etmek ve vakit geçirmek,
  • Aileyi çocuğun geçireceği kaliteli süreçler hakkında bilgilendirir
  • Çocuğun bilişsel ve duyuşsal gelişimini destekleyici aktiviteler organize eder.
  • Çocuğa yabancı dil öğreniminde yardımcı olur.
  • Çocuğun sosyal yaşamına katılında ona öncülük eder.
  • Arkadaşlarıyla uyumu noktasında ona yardımcı olur.
  • Çocuğa sanatsal gelişimi noktasında destekler.
  • Çocukları okula hazırlar.
  • Okul çağındaki çocukların ödevlerine yardımcı olur.
  • Aile ile iş birliği içerisinde çalışmalarını yürütür.
  • Çocuğu dış dünyaya hazırlar.
  • Psiko -motor becerilerini geliştirecek aktiviteler düzenler.

Oyun Ablası Nasıl Olunur ?

Oyun ablası genellikle çocuk gelişimiyle ilgili bölümlerde okuyan veya mezun olmuş kişilerdir. Oyun ablası olabilmek için başka bir bölüm okunsa da çocuk gelişimi ile ilgili yeterli bilgi ve donanıma sahip olmak gerekir.

Bazen alan dışından bireyler de oyun ablası veya oyun abisi olabilir. Bu kişilerden beklenti çocuk gelişimi hakkında kendisini geliştirmesi beklenir.

Oyun ablası olmak isteyen üniversite mezunu veya öğrencileri Aradığım Bakıcı ilan sitesine başvuru yaparak ailelere ulaşabilir, düzenli veya ek gelir sahibi olabilir.

 

Saatlik Oyun Ablası

Aileler ile ailenin ihtiyaçları doğrultusunda belirlenen gün ve saatlerde çalışırlar. Haftada birkaç gün veya bir gün birkaç saat şeklinde çalışırlar.

Saatlik Oyun Ablası Ücretleri

Saatlik oyun ablası ücretleri genel olarak ailenin ihtiyaçları ve oyun ablasının nitelik ve niceliklerine göre oldukça değişkendir. Harçlık amaçlı çalışan üniversite öğrencileri bu konuda daha uyguna çalışırken bu işi profesyonel meslek haline getirmiş oyun ablaları daha farklı ücretlerle çalışabilir. Oyun Ablası fiyatlarında sabit bir durum söz konusu değildir.

Part – Time Oyun Ablası

Part -Time oyun ablası ailenin ihtiyaçları ve kendi müsaitlik durumuna göre çalışan günün belli saatlerinde çalışan oyun ablalarıdır. Part time oyun ablası fiyatları çalışma saatine göre ve beklentilere göre değişiklik gösterebilmektedir.

Yatılı Oyun Ablası

Yatılı olarak çalışan oyun ablaları çocukların tüm ihtiyaçlarıyla ilgilenip gelişimlerini takip eder. Onların bilişsel duyuşsal ve psiko motor alanda sağlıklı gelişim göstermesi için aktiviteler düzenleyip sosyal hayata katılmalarına yardımcı olur.

Yatılı Oyun Ablası Fiyatları

Yatılı oyun ablası ailelerin beklentisi ve çocuğun ihtiyaçlarına göre tercih edilen oyun ablasının özelliklerine, eğitim durumuna, becerilerine göre değişmektedir. Yatılı oyun ablası maaşları (2021) 5000 TL’ den başlayarak 15.000 TL’ ye varan bir aralıkta değişebilmektedir. Burada önemli olan beklentiler ve becerilerdir.

Ödev Ablası

Okul çağındaki çocukların ödevlerine günün belli saatlerinde gelerek yardım eden ablalardır. Çocuğun akademik başarısını desteklemek amacıyla aileler ödev ablaları ile çalışmaktadır. Aradığım bakıcıya ilan vererek yaşadığınız şehirde istediğiniz özelliklerde bir ödev ablası bulabilirsiniz.

Eğitimli Oyun Ablası

Eğitimli oyun ablası bulmak için en kolay yol aradığım bakıcı oyun ablası profillerini incelemek ve oyun ablaları ile iletişime geçmektir.

 

İngilizce Bilen Oyun Ablası

İngilizce bilen oyun ablası veya Fransızca bilen oyun ablası için Aradığım Bakıcı ekibi ile iletişime geçebilirsiniz. Ekibimiz en kısa sürede en doğru oyun ablasını size yönlendirecektir.

Oyun Ablası İş İlanları

Oyun ablası ilanları Aradığım Bakıcı sayesinde Türkiye’nin her yerinden yayınlanmakta ve her ilimizden oyun ablası / oyun abisi arayan aileler iş arayan oyun ablaları ile tanışabilmektedir.

Saatlik oyun ablası, yatılı oyun ablası, veya yarım gün oyun ablası gibi iş arayan oyun ablaları Aradığım Bakıcı sitesine girerek profillerini oluşturarak sürekli gelişen ekibimize dahil olabilirler. Aradığım Bakıcı Oyun ablaları düzenlenen eğitimlerimizle sürekli kendini geliştirmektedir.

Üniversiteliler için ek gelir imkanı da sağlayan oyun ablalığı sistemi hem iş arayan oyun ablaları / oyun abileri için hem de aileler için büyük kolaylık sağlamaktadır. Oyun ablası veya abisi olarak daha fazla talep görebilmek için Profil sayfanızı daha dolu hale getirebilmeli, becerilerinizi ve çocuğa katabileceklerinizi net bir dille ifade etmeniz gerekir.

Aradığım Bakıcı uygulamamızda ilanları düzenli takip ederek size uygun semt ve özelliklerdeki iş ilanlarına başvuru yapabilirsiniz

oyun ablası

 

İstanbul Oyun Ablası İlanları

İstanbul’un her semtinden oyun ablası arayan aileler ilan vererek veya İstanbul’ da yaşayan oyun ablalarını süzerek onlarla iletişime geçebilir. Özellikle İstanbul’ da üniversite öğrencileri oyun ablası olabilmek ve ek gelir elde edebilmek için kendilerini geliştirmekte ve sitemize kayıt olmaktadır.

Oyun Ablası Arayanlar

Aradığım Bakıcı sayesinde Türkiye’nin her yerinden Oyun ablası arayan aileler ile iletişime geçilebilir. Bulunduğunuz ilde oyun ablası bulabilmek için ilan verebilir veya o ildeki oyun ablası profillerini süzerek onlarla iletişim kurabilirsiniz.

Oyun Ablası Bul

Çocuğun sanatsal, bilişsel, duyuşsal, psikomotor beceriler veya akademik başarısını desteklemek isteyen aileler Aradığım Bakıcı Oyun Ablası bul süzgecini kullanarak yaşadığınız şehirde istediğiniz özelliklerde oyun ablası bulabilirsiniz.

Yabancı Oyun Ablası

Ülkemizde üniversite okuyup ek gelir elde etmek amacıyla İngilizce oyun ablası , Fransızca oyun ablası gibi seçenekleri değerlendirebileceğiniz bir portföy vardır. Aradığım bakıcıya ilan vererek veya Aradığım Bakıcı ekibiyle iletişeme geçerek yabancı oyun ablası bulabilirsiniz.

Blog Kategorileri