Lütfen bekleyiniz..

Refakatçi

Refakatçi

Refakatçi

Son dönemlerde hastanelerde yatan hastalar için hasta bakıcısı ve refakatçi hizmeti oldukça fazla talep görmektedir. Bu hizmeti alan iş verenler ise bu konuda deneyimli, adayları tercih etmektedir.

Refakatçi talep eden aileler genelde hastane yatışlarında hastaların sağlık durumunun kontrolü amacıyla bu hizmeti talep etmektedir.

Refakatçi Kimdir ?

Refakatçi hastanede veya evde yatakta olan hastaların yanında sürekli durarak onların gerekli bakımlarını yapan ve sağlık durumlarını takip eden kişidir.

Hastaneye refakatçi

Hastanede yatan erkek hastaya refakatçi veya bayan hastaya refakatçi olarak görev alan kişiler  hastanenin belirlediği kurallar çerçevesinde hareket ederek hastanın gerekli bakımlarını ve süreçlerini takip eder. Genelde hastanelerde refakatçiler için de bir yatak ayrılmıştır ve burada kalırlar.

Hastanede yatılı refakatçi olarak kalan kişiler genel olarak hastayı takip eder, onların tuvalet, beslenme yatakta dönme veya diğer fiziki bakımları için sürekli hazırdırlar ve ulaşılabilirlerdir.

Devlet hastanelerinde ise genelde refakatçiler için yatacak yer problemi vardır bu yüzden hastanın yatacağı hastaneden refakatçiler için koşullar önceden öğrenilmeli ve bu bilgiler ışığında refakatçi ile çalışılmalıdır.

Covidli Hastaya Refakatçi

Covidli hasta için refakatçi ararken bu mesleği profesyonel olarak yapan, gerekli hijyen ve tedbirleri tam olarak sağlayan antikor seviyesi yüksek refakatçiler tercih edilmelidir. Covid- 19 Hastası için refakatçi seçerken hastane protokolleri dikkate alınmalı ve refakatçiye de bu protokoller aktarılmalı, anladığından emin olunmalıdır.

Evde Hasta Refakatçisi

Evde yatan hasta için refakatçi arayan aileler, genelde yoğun iş temposundan hastaları için vakit ayıramayan ama sürekli gözetim altında tutulması gereken ve tedavi sürecinde düzenli bakıma ihtiyaç duyan hastalar için refakatçi arar.

Aradığınız hasta refakatçisi bulmak için en kolay yol ise Aradığım Bakıcı sitesinde ilan vermek veya refakatçi adaylarına ulaşmak için bakıcı profillerini inceleyerek kendilerine direk olarak ulaşım sağlayabilirsiniz.

 

Refakatçilerin Özellikleri

  • Hasta bakımında tecrübe sahibi olmaları
  • Genel bakım ve sağlık bilgisine sahip olmaları
  • Sabırlı ve Şefkatli olmaları
  • Kaldıkları hastanenin protokol kurallarına uyak uydurabilmesi
  • İletişimi kuvvetli olmalı
  • Aileyi düzenli olarak bilgilendirebilmeli
  • Yatalak hastalar için onları kaldırma, çevirme gibi durumlar için gerekli kuvvete sahip olması
  • Hijyen kurallarına sadık kalabilmesi
  • Soğukkanlı olması
  • Hastaya moral ve umut veren konuşmaları sağlıklı bir iletişim ile sürdürebilmeli

Profesyonel Refakatçi

Aradığım Bakıcı sitesinde profesyonel refakatçi profillerini inceleyerek bulunduğunuz ilde bulunan erkek refakatçi veya kadın refakatçi adaylarına kolayca ulaşabilir, onlarla hızlı bir şekilde iletişime geçebilirsiniz.

Deneyimli Refakatçi

Deneyimli refakatçi adaylarına ulaşmak sizler için sadece birkaç tık kadar yakın. Siteye üye olarak hemen ilan verebilir ve deneyimli refakatçilere hemen ulaşabilirsiniz.

Refakatçi İlanları

Refakatçi arayan aileler ile refakat işi arayanların buluşma noktası artık Aradığım Bakıcı.Aradığım bakıcıda yer alan yüzlerce ilan sayesinde refakatçi arayanlara ulaşmak artık basit. Refakatçiler hemen girip üye olabilir ve her gün gelen yeni ilanları düzenli takip edip bu ilanlara başvuru yapabilirsiniz. Ayrıca iş verenlerde size kolayca ulaşabilir.

Refakatçı Arayanlar

Refakatçi arayanlar Aradığım Bakıcıda yer alan yüzlerce deneyimli ve profesyonel refakatçiyi yaşadıkları ilde bulur. Tek yapmanız gerek üye olmak ve kriterlerinizi girerek profilleri süzmek ya da ilan vermek.

Refakatçi arayanlar İstanbul Hastaneye refakatçi, Ankara Hastaneye Refakatçi, İzmir Hastaneye refakatçi, Bursa Hastaneye refakatçi, Antalya Hastaneye Refakatçi gibi yaptıkları aramalarda kolayca aradıkları refakatçiye ulaşabilirler.

Refakatçi Fiyatları

Refakatçi fiyatları genelde günlük olarak hesaplanır. Günlük refakatçi ücretleri hastanın durumu, yaşadığınız şehir, refakatçinin deneyimleri veya refakatçiden beklenenler doğrultusunda farklılık gösterebilmektedir. Refakatçi için bulunduğunuz bölge ve hastanın durumu, hastane koşulları fiyatlamada ön koşullardır.

 

Blog Kategorileri