Lütfen bekleyiniz..

Çocuk Bakıcısı

Çocuk Bakıcısı

Çocuk Bakıcısı

Ailelerin aktif iş yaşamına katılmaları veya evde artık çocuğa yeterli gelemediklerini hissettikleri durumlarda aileler çocukları güvenle emanet edebilecekleri kişileri arar. Çocuk bakıcısı arayan ailelerin temel ihtiyacı güven, iyi bir bakım ve çocuğa bir şeyler katabilecek olmasıdır.

Çocuk bakıcısı arayan aileler öncelikle yakın çevresinde araştırmaya girerken artık 7 / 24 ulaşabilecekleri bir uygulama ve web sitesi ile istedikleri kriterleri girerek aradıkları bakıcılara ulaşabilecek, ya da detaylı bir şekilde ilan vererek bakıcı adaylarından başvuru toplayabilecek. Bunların hepsini birkaç tıkla hallederek günler süren bakıcı arama serüvenlerini rafa kaldıracak.

Aradığım Bakıcı Çocuk Bakıcısı ile çocuk bakıcısı arayanları bir araya getiren yeni nesil bir bakıcı platformudur. Bu platform en kolay şekilde en uygun bakıcıyı bulmanız için tasarlanmıştır. Aradığım Bakıcı İşkur ’a bağlı bir Özel İstihdam Bürosu resmi niteliği taşır ve 1135 Numaralı ruhsatlandırma ile İşkur üzerinden Özel İstihdam Bürosu olarak sorgulanabilir.

Çocuk Bakıcısı Özellikleri:

  • Güler yüzlü ve Samimi olmalıdır
  • Sigara -Alkol gibi zararlı maddeler kullanmamalıdır.
  • Rol -Model olma konusunda örnek davranışlar sergileyebilmelidir
  • Çocuğun bakımı noktasında bilgi veya tecrübe sahibi olmalılar
  • Çocuğun gelişimi noktasında ona gerekli desteği sağlayabilecek donanıma sahip olmalıdır
  • Sabırlı ve hoş görülü olmalıdır
  • Ailenin yaşam tarzına uyum sağlayabilmelidir
  • Çocuğun beslenmesi noktasında bilgi sahibi olmalıdır
  • İlk Yardım bilgisi sahibi olmalıdır

Yatılı Çocuk Bakıcısı

Yatılı çocuk bakıcısı görevini genelde yabancı bakıcılar yürütmektedir. Türk çocuk bakıcısı görevini yapanlar genelde ailevi nedenler dolayısıyla yatılı olarak kalamamaktadır. Yatılı bakıcı ile çalışan aileler bakıcının da bir birey olduğunu unutmadan ona bir yaşam alanı sunabilmeli ve gereksinimleri noktasında ona konfor alanı yaratabilmelidir. Mutlu bir bakıcı çocuğunuzu da mutlu eder. Evde yorgun ve mutsuz gezinen birini hiçbir aile kabul etmez.

Yabancı Çocuk Bakıcısı

Yabancı çocuk bakıcısı kavramı birçok milleti barındırırken ailelerin de farklılaşan bir çok beklentisinin karşılanması noktasında çeşitlilik sağlamaktadır. Yabancı bakıcılar yatılı veya gündüzlü çalışabildikleri gibi ailelere birçok avantaj da sunabilmektedirler. Yaptıkları işi meslek haline getirmiş ve işe daha odaklı çalışabilmekte, dil beceri yeni bir kültür anlamında çocuğa ve aileye katkıları olabilmektedir.

Yabancı Bakıcı dendiğinde Akla Ugandalı, Özbek, Türkmen, Filipinli gibi birçok bakıcı gelebilmektedir. Aradığım Bakıcı bakıcı profillerinde birçok ülkeden farklı bakıcıları bulmak çok kolay. Sadece birkaç tık ile istediğiniz kadar bakıcıya kolayca ulaşabilirsiniz.

3 saatlik Çocuk Bakıcısı – Yarım Gün Çocuk Bakıcısı

Ailelerin bazen iş durumları bazen başka sebeplerden ötürü bakıcıya ihtiyaç duydukları zaman dilimleri farklılık gösterebilmektedir. Bu yüzden Aradığım Bakıcı üzerinde bakıcı ararken 3 saatlik çocuk bakıcısı, Yarım gün çocuk bakıcısı ya da haftada 3 gün çocuk bakıcısı gibi başlıklar kullanarak ilanınızı daha spesifik hale getirip bakıcı başvurularını alabilirsiniz. Bu bakıcı için de sizin için de daha kolay olacaktır.

Çocuk Bakıcısı Fiyatları Ne Kadar ?

Çocuk bakıcısı fiyatları genel olarak bakıcının niteliğine, yaşadığınız şehre, iş beklentisine, bakıcının eğitim durumuna deneyimine göre değişmektedir. Örneğin metropol kentlerde bakıcı fiyatları daha yüksekken anadoluda yerel halktan bir bakıcı bulan aileler daha uygun rakamlarla bakıcı ile anlaşabilmektedir.

Önemli olan ailelerin daha sonrasında bulduğu bakıcıyı da mağdur etmeyeceği, zorlanmadan verebileceği bütçe planını yapması ve ona göre ilana çıkmasıdır. Fakat piyasa rayiç fiyatlarının çok altında verilen ilanlarda da bakıcı başvurusu almak güçleşmekte ya da kriterlerinize uymayacak kişiler başvurmaktadır. Bu yüzden ilan verirken piyasadaki güncel rakamları takip etmek ve ona göre teklifler vermek gerekmektedir.

Çocuk Bakıcısı İlanları

Çocuk bakıcısı ilanları ile ilgilenen iş arayanlar Aradığım Bakıcı sitesini düzenli olarak takip ederek yatılı çocuk bakıcısı ilanlarını veya gündüzlü çocuk bakıcısı ilanlarını takip edebilir, uygun olan işlere başvuru yapabilirler. Türkiye’nin bakıcı ilan sitesi olan Aradığım Bakıcıya her gün yeni aileler katılmakta ve ilanlar vermektedir. Bu işleri takip ederek hemen başvuru yapabilirsiniz ya da bu aileler direk size ulaşabilir.

Çocuk Bakıcısı Arıyorum

Çocuk bakıcısı arayan aileler için en hızlı ve kolay bakıcı bulma sitesi artık Aradığım Bakıcı. Aileler ister webden girerek isterse uygulamamızı cep telefonuna indirerek hızlı bir şekilde üye olur. İster ilan vererek bakıcı başvuruları alabilir, isterse bakıcı görüntüleme hakkı alarak direk bakıcı adaylarına ulaşabilir. İletişime geçtiğiniz bakıcılarla anlaştığınız durumlarda hemen işe başlatabilirsiniz.

İngilizce Bilen Bakıcı

İngilizce bilen bakıcılar genellikle yabancı bakıcılardır. Filipinli bakıcı, Nepalli Bakıcı, Endonezyalı Bakıcı, Ugandalı Bakıcı, Kenyalı Bakıcı gibi bakıcılar İngilizceyi anadili olarak kullanmaları nedeniyle Çocukların dil gelişimleri noktasında da günlük yaşam içerisinde düzenli İngilizce konuşarak pratik yapma şansı vermektedir.

Bakıcı Bulmanın En Kolay Yolu

Siz de bakıcı bulmak istiyorsanız hemen sitemize üye olun ve ilan verin. Binlerce Bakıcı arasından size en uygun bakıcıyı saatler içerisinde bulun. 

Blog Kategorileri